top of page

Profile

Join date: Aug 25, 2022

About

Jól osztogat Kulcsár, Szabó, majd Beliczky a labda útja, akinek beadásába kézzel értek bele, de továbbot int a játékvezető. 18. Kunsági ment egy az egyben óriásit Sejben elől, akár vezethetne a Vidi ebből a kontrából. 16. Lesgólt szerzünk sajnos. Szabó L. szép cselekkel indult meg, beadását szögletre vágják. A szögletből jól jött a labda a kapu elé, Nagy Ádám mellől tisztáztak a hazai védők. 14. Szabó Lukas elől Horváth a VideotonII. kapusa takarít. 13.

Egyenlőre nincs helyzet a mezőnyben folyik a játék. 7. Kulcsár emelt Szabó L. elé, de a beadást kivágja a védelem. 4. Szabadrúgás után szöglettel jöhet a hazai csapat. Schiller lövése Vargáról az oldalvonalon túlra pattan. 2. Szabdrúgást kap az ETO Pongrácz lerántásáéért, Magasföldi mellé csavarta a lehetőséget. 1. A Győr kezdi a játékot! 0.

40. Hatalmas lehetőség maradt ki Szabó L. előtt, Beliczky labdáját lőtte közvetlen közelről kapura, Horváthról pattant szögeltre a labda. 38. Középről Szabó L. lő fölé. 36. Végre egy szép győri akció, Kulcsár húzta Szabó elé a labdát, akinek beadását Zamostny a keresztlécre fejelte. 31. Nagy Á. fejese száll fölé. 30. sokadik beadás a balszélről, de jól védekező hazaiak, eddig jól dolgoznak. Közben szöglet után Varga fejese pattant ismét szögletre. 28.

és Lénárth rúgott össze meg kellett állítani a játékot, de már jól van mindkét játékos. 83. Szabó L. beívelsését Rácz feladja lövésre Zamostnynak, aki rosszul találja el a labdát nagy helyzetben a kapu előtt, 80. Kihasználja az utolsó cseréjét is az ETO: Varga helyett Illés jön be. 79. Rácz megy el szépen a jobb szélen, miután Pongrácz megállított egy hazai kontrát. Beadása egy csúsztatást követően Szabó L. -hoz került, akinek lapos lövését Horváth védte.

(((Élő Sport>>))) FTC DVSC élő online 9 október 2022 - 獅子道 soccernbcsportscom 20221008

Veriables [[ÉLŐ TV-]] Puskás Akadémia Újpest adás közvetítés 7 [[Nézd DVSC KTE online közvetítés 6 ((Sport TV>)) Vasas

OTP Bank Liga - MédiaKlikk standardcouk Sport

Nézze újra a hazai labdarúgó-mérkőzéseket: közvetítéseink felvételeit 60 napig visszanézheti a MédiaKlikken! Videók. OTP Bank Liga, Újpest FC -

75. Negyed óra van hátra, nagyon nehéz helyzetben az ETO. A szurkolók is érzik ezt, hangosabban biztatják a győrieket. 74. Rácz egy elvégzzett szöglet után visszakapta Pongrácztól a labdát, aki szép cselek után külsővel mellé lőtt. 65. Gyerünk fiúk, van még idő megfordítani a meccset! Sajnos a gól érthetően lendületet is hitet adott a Fehérvárnak, akik minden méterért és labdáért megküzdenek. 64. Magasföldi lővése csavarodik mellé. 60. Veszélyesen belőtt labda, Szabó beadását szöhletre mentik, a szöglet utáni beadást fogta Horváth, majd elejtette a labdát, de kivágta az utolsó pillanatban a leghátsó ember. 59.

Bévárdi lövését Kunsági Roland könnyedén megszelidítette. Kulcsár becsúszása után hazaiszabadrúgás. 46. Illetve megismételteti a bíró a középkezdést. Megkezdődött a 2. félidő. 45. Véget ért az 1. félidő, az ETO közelebb állt a vezetés megszerzéséhez. Főleg a hajrában akadt lehetősége Zamostnynak és Szabónak, az utolsó percekben jól támadt a Győr, azonban a helyzetek kimaradtak. 43. Támad az ETO Pongrácz távoli lövésébe érnek bele.

Sajnos sok hibával játszik az ETO, de ez elmondható a Fehérvárról is. 26. nagy Á. csúszott el, de elkörülményeskedik a fehérváriak, visszaérnek a többik, végül Kunsági véd könnyedén egy erőtlen lövést. 24. Kulcsár fog egy szabadrúgást elvégezni, inkább passszol lövés helyett, Szabót szerelik, jön a hazai kontra, de Nagy jól zár. 20.

Videoton meccs élő közvetítés | medempublishing.nl news18com news football

Élő adás - M4 SPORT TV HD Online Stream, Ferencváros a MOL Videoton FC Fehérvár, A Debrecen, a Honvéd, a Diósgyőr, és az Újpest meccseit láthatják

Élő közvetítés hírek | csakfoci.hu manchestereveningnewscouk

Élő közvetítés hírek folyamatosan frissítve. NB I: Gyirmót-MTK Budapest (1-1) – eredménykövetés · Élő EKL-selejtező: Vaduz-Újpest (1-3) –

(NÉZD ONLINE#) Videoton Újpest és élő online közvetítés 10 október 2022

More actions
bottom of page